Doesn’t always load layout properly on front end.

Posted almost 6 years ago by Toby Long

Post a topic
Answered
T
Toby Long

Sometimes when the page loads with the product builder on it, it doesn’t load the layout quite right. Other times it is perfect. What I mean is that it has all the text boxes in the right place, but any text alignment I have set in the back end isn’t loaded properly for example. Unfortunately, it loads incorrectly more often than it loads correctly. Have a look what I mean here: http://www.bigfutcards.com/product/custom-birthday-card-copy/ if you change the ST I’m top left to CAM it should all remain on one row but when the page doesn’t load properly it goes over two rows. Another example is if you change any of the 99 numbers to something like 88 it is then too close to the word next to it, which is not how I have set it up.

0 Votes

rady kal

rady kal posted over 5 years ago Admin Best Answer

Please open a support ticket for your issue so we can have a closer look at the settings.

0 Votes


2 Comments

Sorted by
rady kal

rady kal posted over 5 years ago Admin Answer

Please open a support ticket for your issue so we can have a closer look at the settings.

0 Votes

T

Toby Long posted over 5 years ago

Please could admin have a look at this issue as it is still unanswered?


If you go to: https://www.bigfutcards.com/product/custom-birthday-card-copy/?start_customizing most of the time it loads incorrectly like the image on the left and you have to refresh a couple of times before the elements are positioned correctly, like the image on the right. Look at the distance between the 99 and the PAC on each to see the difference.


image


0 Votes

Login or Sign up to post a comment