Fancy admin page often unaviable

Posted over 6 years by As3uS_84

Post a topic
  • Topic is Locked
Answered
A
As3uS_84

Hi, often i can't go to the fancy admin page, the page won't load and after few minute have connexion error or timeout.

Customiser work fine but not the admin pages. Have no php or js alert anyone have this issue ?


Unistall and re-install -> same issue
Change files -> same issue

Disable all plugin -> Same issue

Change theme -> Same issue

Delete all from fpd on database -> same issue...


Wordpress: 4.5.2 FR

Woocommerce: 2.2.5 FR


Thank a lot

1 Votes

D

Deleted Agent posted over 6 years Best Answer

Hm.. I'd guess that OVH did some changes which fixed the issues. Let's hope it's working for everyone now!

0 Votes


38 Comments

Sorted by
D

Deleted Agent posted over 6 years

Sorry you are having difficulties. Please note that this is, while I do answer here quite frequently still a community forum. If you need urgent help from us please do open a support ticket. The issue is as far as we know caused by some Providers blacklisting the IP of the server used for the auto update feature. We do not know why some providers have done that and are not getting any useful information from them.

0 Votes

C

Christophe Lepretre posted over 6 years

I can't agree more, it seems there's no hope


i'm actually looking at other product designer plugins

0 Votes

M

Michel Mendes posted over 6 years

Hi,


Yes, it's the same problem (and same hosting service OVH).


Somebody need to fix it asap. I'm sure that many people have the same issue, but don't use this forum to expose it.


Since OVH is the third hosting company in the world, maybe at least 20% of FPD users have the same issues.


I think that it will be necessary that Radycal purchase an OVH Hosting plan for testing purposes. It's the only way to eradicate this very annoying bug IMHO.


Regards

0 Votes

D

Deleted Agent posted over 6 years

Sorry I've been busy the last few days. Please take a look here: http://support.fancyproductdesigner.com/discussions/topics/13000006417. I'd guess it's the same problem.

0 Votes

M

Michel Mendes posted over 6 years

Hi everyone,

I think Johnny will not respond without opening a new ticket, since this one seems to be answered.


Some infos reversing that ip adress: http://81.169.145.156.ipaddress.com/

0 Votes

C

Christophe Lepretre posted over 6 years

I don't have a clue about the script calling the ip, I'm just reporting what the technicians at OVH told me. They didn't give any further explanations.


You still don't see what is causing the issue ?

0 Votes

A

As3uS_84 posted over 6 years

Hi everyone ! do you find the script which calling that ?

Seems weird, it has no license vérification, and if it's for files needed why a Gateway TimeOut ?

0 Votes

M

Michel Mendes posted over 6 years

0 Votes

C

Christophe Lepretre posted over 6 years

Hi guys


I managed to talk to a technician at OVH, They did some tests and they realised that the plugin calls an external IP 81.169.145.156 which does not respond, and the plugins works only when this IP responds.


According to them the issue comes from this IP and not from their servers.


What is this IP about ?

0 Votes

C

Christophe Lepretre posted over 6 years

Hi there


problem is back since a few days ago ! By the way, after a long long waiting, I eventually get a 504 Gateway Time-out.


I will try to reach their support by phone, but that was impossible last time, and no answer to my ticket after 3 days.


let's see.


I think I will have to change hosting providers. For the guys hosted at OVH, this is what I may consider as an alternative for the Performance hosting at OVH:

http://www.nuxit.com/hebergement/performance

0 Votes

A

As3uS_84 posted over 6 years

Hum, guys remember my first post, sometime plugin work all the day, think problem will reappear

0 Votes

M

Michel Mendes posted over 6 years

Well, wait and see... :-P

0 Votes

D

Deleted Agent posted over 6 years Answer

Hm.. I'd guess that OVH did some changes which fixed the issues. Let's hope it's working for everyone now!

0 Votes

C

Christophe Lepretre posted over 6 years

Yes I confirm, it's working now. I don't know what happened, but I'm fine without knowing ! 

0 Votes

M

Michel Mendes posted over 6 years

Hi,


Everything works since yesterday on my two sites (it was nearly 20h when i discovered that FPD was working).


On another hand, I have now many strange issues (cart can not be empty, seach do not work, all site is in English now, product page return an file not found error and so on).


I think that database is corrupted after so many restores and I'll destroy it and restartingmy site  from the beginning.


:-/

0 Votes

A

As3uS_84 posted over 6 years

I have activated Error on php.ini and wp-config but any error appear...

i remember seems to have an Ajax call and it stay on pedding when the problem appeart.


Check this when the problem come back because today it's alright... Understandable !?


0 Votes

D

Deleted Agent posted over 6 years

Just wanted to say: Thanks for all the effort you are putting into finding the cause, sorry that we can't really help and that it's not working for you as it should.

0 Votes

M

Michel Mendes posted over 6 years

Hi,


I'm currently monitoring possible errors. I tweeked some configs and PHP for that.


I'm on a develloper ambient now.


To be continued... :-/

0 Votes

A

As3uS_84 posted over 6 years

Hi, yes, i install directicly, i never use OVH manager, and reinstall test others themes, etc...

0 Votes

M

Michel Mendes posted over 6 years

Ok Christophe,


Thanks for letting me now. ;-)


Regards.

0 Votes

C

Christophe Lepretre posted over 6 years

Hi there, same here, waiting for OVH reply after my ticket


I don't use OVH manager to install wordpress, I do it manually via FTP, and same issue as you

0 Votes

M

Michel Mendes posted over 6 years

Hi guys,


Nothing really new until now from OVH support. I sent them this morning a list of things we know and tested by ourselfes and they're still searching...


Question: Have someone tried to install Wordpress manually (not using OVH Manager)?


Regards.

0 Votes

M

Michel Mendes posted over 6 years

Hi Christophe,


On a Performance plan it's even weird... :-(


Regards.

0 Votes

M

Michel Mendes posted over 6 years

Hi everyone,


It seems that more users have same problem.


Maybe it's due to a very recent modification on OVH shared servers settings.

0 Votes

A

As3uS_84 posted over 6 years

Hi everyone, i just tri access to plugin admin page, and doesn't work, But I tri last Friday and i have no problems.

0 Votes